Élet-Stílus

A legbénább módon kérte meg a barátnője kezét egy brit srác

Szokatlan, de nem túl leleményes módon kérte meg barátnője kezét egy brit srác. Mentségére, volt egy teljesen logikus magyarázata az egészre.

Valentin napon kérte meg a barátnője, Rebecca Woodall kezét Adam Eaglefield. A srác nem mindennapi módszert választott: egy pizza segítségével tette fel a nagy kérdést – írja a LadBible című brit lap.

Az angliai Bracknellben élő fiatal pár mindig ugyanabból a Domino’s étteremből rendeli a pizzát, már 2018 áprilisa, vagyis azóta, hogy a városba költöztek. Az üzlet személyzete boldogan segített a törzsvendégnek, élete egyik legfontosabb pillanatában.

Sütöttek neki egy sonkás, gombás, ananászos pizzát, melyen a sonkákat kérdőjel alakban helyezték el, a doboz belsejébe pedig filctollal felírták a nagy kérdést. Amikor Adam hazavitte a pizzát, megkérte Rebeccát, hogy nyissa ki. Mire a meglepett lány hátrafordult, a fiú már ott térdelt előtte egy gyűrűvel a kezében.

Adam azt mondja, hogy azért a pizzát választotta, a lánykérés eszközéül, mert 2017 szeptemberében, az első randijukon pizzát ettek Rebeccával. Lényeg, hogy a lány boldog volt, és igent mondott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik