Élet-Stílus

Hajnali 4 óra 20 perckor törtek be egy floridai marihuánaboltba

Ugyanaz a háromfős társaság rabolt ki két, orvosi marihuánával kereskedő üzletet a floridai Clearwaterben – írja rendőrségi jelentésekre hivatkozva a Tampa Bay Times.

Az első betörés nem sokkal háromnegyed négy előtt történt. A tettesek felfeszítettek egy ablakot, bemásztak az üzletbe, ahonnan ismeretlen mennyiségű kábítószerrel távoztak, majd beszálltak Chevy Camaro típusú autójukba és elhajtottak.

Nem sokkal később ugyanez a banda csapott le egy másik orvosi marihuána üzletre is. A biztonsági kamerák felvételei alapján, a betörők fekete Camarója éppen 4 óra 20 perckor állt meg a bolt előtt. Három perccel később két, maszkos betörő már a raktárban volt, ahol alig több mint egy perc alatt, több doboznyi árut pakoltak fel, majd távoztak.

A rendőrség arra kérte a közvéleményt, hogy ha valaki a ritka autó, illetve az egyik elkövető egyedi, kék sportcipője alapján azonosítani tudja betörőket, azonnal lépjen velük kapcsolatba.

A második betörés időpontja azért érdekes, mert a 420, vagyis „négyhúsz” a marihuánafogyasztók kedvenc száma. Hogy miért, arról itt írtunk bővebben:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik