Élet-Stílus

Állítja a modell, azért tiltották le a Tinderről, mert túl jól néz ki

Pedig ő csak egy átlagos lány.

A 26 éves Holly Valentine Los Angelesben él, de munkája miatt gyakran utazik, ezért úgy döntött, hogy regisztrál a Tinder randialkalmazásra, hogy az új városokban is ismerkedhessen – írja a Mirror.

Noha az Instagram-oldalára elég vad képeket rak ki magáról, állítja a Tinderére nem ilyen képeket töltött fel, mert alapvetően félénk, ha randizásról van szó. Szóval még csak az sem lehet, hogy túl sokat mutatott meg a képeivel magából.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Holly Valentine🦄 (@holly.treats) által megosztott bejegyzés, Dec 6., 2019, időpont: 9:02 (PST időzóna szerint)

A fizetős lehetőséget választotta, így a világ minden tájáról válogathatott a felhasználók közül. Még csak pár órája volt fenn, rengeteg ember, akivel „matchelt” (egymásra talált), üzeneteikben azt írták, hogy kamu a profilja. Míg miután letöltötte, és kicsit használta, majd Trónok harcát kezdett el nézni, elárasztották az üzenetek.

Nem sokkal később pedig ki is tiltották a profiljáról, nem tudott belépni.

Felvette a kapcsolatot a Tinderrel, ahonnan azt a választ kapta, hogy visszafizetik neki a pénzt, de nem magyarázták meg, miért tiltották le.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Holly Valentine🦄 (@holly.treats) által megosztott bejegyzés, Febr 11., 2020, időpont: 9:01 (PST időzóna szerint)

Az Instagram-képei miatt rengeteg üzenetet kap, hogy feleségül veszik, vagy olyan fétisekkel, hogy tegye tönkre az életüket, de nem igazán tud velük mit kezdeni, Tinderre meg pláne nem ezért regisztrált fel. Szerinte ő csak egy átlagos lány. A YouTube és az Instagram neki sokkal inkább az, amiből megél, a képeiből és a reklámokból keresi meg a kenyérre valót, na meg az OnlyFansen, ahol a rajongói pénzt fizetnek azért, hogy „exkluzív” tartalmakhoz jussanak.

Noha a randiappról letiltották, akik mégis próbálnának vele összejönni, azoknak azt tanácsolja:

Ne próbálkozz túl keményen! Mindenki akkor a legvonzóbb, ha hű önmagához. Azt is szeretem, ha egy srácnak kellemes az illata.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik