Élet-Stílus

Spa helyett Sparba vitte szerelmét Valentin-napon az év mókamestere

Kis szóvicc. A nő nem nevetett.

Sue Pakey igencsak vágyott már a kényeztető hétvégére, miután barátja, David Burrows beígérte, hogy Valentin-nap alkalmából elviszi egy spa-ba egy kis wellnessezésre.

Amikor a nagy napon elindult a 37 éves birminghami férfi és 44 éves párja, és megálltak egy Spar áruháznál, Pakey még nem gondolt semmi rosszra: azt hitte, barátja csak beugrik valami kis ropogtatnivalóért. A második Sparnál tette fel a kérdést: „Ugye nem Sparokba akarsz vinni?” A nő gyanúja beigazolódott:

a következő két órában kilenc birminghami Spar-áruháznál álltak meg, a szóviccen alapuló szívatás kitervelője pedig minden állomásnál készített egy közös szelfit, mindegyiken az látható, hogy barátnője nem értékelte annyira a humort. Ő inkább szaunára és masszázsra vágyott.

Burrows a Sun brit bulvárlapnak elmesélte: viccesnek gondolta, hogy elmennek egy Spar-hétvégére. Azt is hozzátette, hogy mindegyik üzletben vásárolt valami apróságot barátnőjének:

azért mégsem vagyok szörnyeteg.

A férfi azért azt is elmondta, a közeljövőben tényleg elviszi barátnőjét egy wellness-hétvégére. A nő pedig már azon gondolkodik, hogyan bosszulja meg a borzasztó poént.

 

Kiemelt kép: Getty (illusztráció)

Ha valaki nem érti a szóviccet, az a Ződ Olga
Agyfacsaró interjú Magyarország egyik legviccesebb Facebook-oldalának adminjával. Elnézést kérek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik