Élet-Stílus

Rollerével ütötte ágyékon a pedofil rendőrt egy 11 éves orosz kislány

Határozott fellépésének és némi szerencsének köszönhetően menekült meg a szexuális erőszaktól egy 11 éves moszkvai kislány. A támadójáról később kiderült, hogy a rendőr.

A támadás még 2018 szeptemberében történt. A 11 éves kislány a barátaival játszott, majd egyedül ment haza. A lépcsőházban aztán rátámadt egy idegen férfi, aki egy ideje már figyelhette – írja egy moszkvai lapra hivatkozva a Newsweek.

Az idegen beszorította a kislányt a liftbe, majd letolta a nadrágját. A rémült kislány, minden erejét összeszedve, a nála lévő rollerrel ágyékon ütötte a férfit. A támadó hátratántorodott, és a liften kívül elesett. Szerencsére a liftajtó ekkor bezáródott, a fülke pedig elindul fölfelé a kislánnyal. Otthon a kislány azonnal elmondott mindent az anyjának, aki hívta a rendőrséget.

Az épületben, és az utcán is biztonsági kamera működtek. A felvételek alapján a rendőrség megállapította, hogy a tettes a belügyminisztérium kórházából érkezett a ház elé. Kiderült, hogy a támadó egy tiszt, aki a támadás előtt alkalmassági vizsgálaton járt a kórházban, egy pszichológiai tesztet is elvégeztek rajta.

A támadót már a bírósági tárgyalás előtt felmentették az állásából, a bíróságon pedig hat évet kapott, amit egy büntetőtelepen kell letöltenie.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Getty / Smith Collection / Gado)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik