Élet-Stílus

Megvette álmai ruháját, de mikor felpróbálta, rájött, mindene kilóg belőle

Nem tudta, sírjon vagy nevessen, mikor felpróbálta az interneten vásárolt hacukát.

Courtney Henderson a születésnapi bulijára kinézett magának egy ruhát, amit aztán meg is vásárolt a Dressmezee nevű online áruházon keresztül – írja a Mirror. A ruha oldala erősen kivágott, nem véletlenül az a fantázianeve, hogy „Exszerető csillámos ruha”. Így néz ki egy modellen a weboldalon:

Fotó: Dressmezee.com

Amikor Henderson kézhez kapta a 65 fontba, azaz 25 ezer forintba kerülő rucit és felpróbálta, rájött, rajta egészen máshogy néz ki a ruházat, tulajdonképpen deréktől felfelé teljesen meztelen benne. Erről egy képet is posztolt a Twitter-oldalára:

Fotó: Twitter/courhend

A bolti eladóként dolgozó newcastle-i nő azt írta gúnyosan, hogy mint egy álom, úgy passzol rá, és hogy mind a 65 fontot megérte rá költeni.

Az twitterezők inkább nevetnek az egészen, mint sírnak, 3 ezren újra is osztották a bejegyzést, valamint 31 ezernél is többen kedvelték mostanáig.  Az egyik felhasználó ugyanakkor azt írta: „Esküszöm, egy lány tweetjében láttam ugyanezt a ruhát az Aliexpressről, és neki feleennyibe került”, mire jött is a válasz egy harmadik twitterezőtől, hogy nem hiszi, Hendersonnak az árával lenne leginkább a problémája.

A bejegyzésre egyébként a Dressmezee is reagált. Azt írták, hogy ez az egyik legkelendőbb ruhájuk, mióta tavaly felkerült az oldalukra, nagyon sokan elégedettek vele. Sajnálják, hogy Hendersonnak nem lett jó a méret, az oldalukon megtalálni a mérettáblázatukat is, hogy az ilyen eseteket minél inkább kikerülhessék. Plusz, a newcastle-i nőnél is érvényes a 14 napos visszatérítési garanciájuk. Ugyanakkor, mivel nem mindenkinek a posztja kap ekkora nyilvánosságot, „a jóakaratú gesztusért és az extra publicitásért”, amellett hogy visszafizetik Hendersonnak a ruha árát, a következő vásárlásánál felajánlanak egy ráadás 25 százalékos kedvezményt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik