Élet-Stílus

Titokzatos perverz tart rettegésben egy angol falut

Testhezálló, fekete jelmezben, és az egész fejét beborító maszkban ijesztgeti egy ismeretlen az álmos somerseti falu, Claverham lakóit. A perverz figurát nagy erőkkel keresi a rendőrség, de eddig nem sikerült elfogni, vagy kideríteni a személyazonosságát.

Már majdnem egy év telt el azóta, hogy egy fekete latexruhát és maszkot viselő alak először bukkant fel Claverhamben. Azóta többször jelent meg váratlanul, sötétedés után, hogy ráijesszen a gyanútlan helyiekre, és szexuális gesztusokkal borzassza el őket. Bár többször is próbálták elfogni, a fura alak eddig mindig elmenekült, csak fotókat sikerült készíteni róla – írja a Daily Star.

A 23 éves Aby Conory azt mondja, amikor találkozott vele, a perverz alak hörgött és lihegett, ő pedig hiába próbált tőle távolodni az alak egyre közelebb ment hozzá. A fiatal nő felesége, Pip azt mondja, ő nem egy éve, hanem évek óta hall már furcsa történeteket a rejtélyes alakról.

Egyszer egy kutyás, helikopteres hajtóvadászat végén a rendőrség letartóztatott két férfit a perverz alakkal kapcsolatos ügyben, de később mindkettőt elengedték vádemelés nélkül.

A rendőrség szerint tavaly november óta 14 feljelentés érkezett az ismeretlen ellen. Jelenleg egy harmincas éveiben járó férfi van letartóztatásban egy közszemérem-sértési ügy miatt, de korábban letartóztattak már egy húszéves férfit is hasonló okkal. Őt óvadék ellenében szabadon engedtek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik