Élet-Stílus

Visszavágytak a halak a vízbe: furgonostól gurultak bele a folyóba

A konyha helyett egy folyóban kötött ki egy furgonnyi hal a walesi Pontyclunban. De ez sajnos nem azt jelentette, hogy meg is szabadultak.

Fantasztikus sprintet vágott ki a Snowden & Co. halkereskedő cég sofőrje, de mindhiába, a lejtős parkolóból a folyó felé guruló furgonját már nem érhette utol. A hallal megpakolt jármű áttört egy kerítést, keresztülgázolt a sövényen, majd a folyóban kötött ki – írja a Daily Mail című brit bulvárlap.

Az esetről a walesi Pontyclunban működő Miskin Arms nevű pub egyik biztonsági kamerája készített felvételt. A videót egy Gareth Jeffs nevű férfi osztotta meg a Facebookon, azzal a kommentárral, hogy „úgy tűnik, a halak visszavágytak a folyóba.”

Paul Male, a Snowden & Co. igazgatója azt mondta, a legfontosabb, hogy senkinek sem esett baja. Hozzátette, valami gond lehetett a furgon kézifékjével, de még nem tudják, pontosan mi okozta a balesetet. A sofőrt pedig megnyugtatta, hogy nem kap majd semmiféle büntetést, hiszen ő a cég egyik legrégibb, és legmegbízhatóbb alkalmazottja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik