Élet-Stílus

Visszafestette az állásinterjúra a szemöldökét, talán nem kellett volna

Bár zseniális ötletnek találta, nem sikerült a legjobban.

Egy 25 éves férfi írt arról a Twitter-oldalán, hogyan ment el élete első állásinterjújára. Nem mindennapi történet, nem véletlenül kapott majdnem 8 ezer kedvelést, és osztották újra 550-en.

Arról írta Gooko nevű felhasználó, hogy elég kemény egy hétvégéje volt előtte, ekizett is, kicsit ki is csúszott az irányítás a kezéből, és leborotválta az egyik szemöldökét. Ezt akkor, és még egy ideig viccesnek is tartotta, egészen addig, míg le nem esett neki, hogy a héten állásinterjúja van a Burger Kingnél.

Ekkor már próbált mindent megtenni, hogy ne fessen nagyon rosszul, először fogkefével dörzsölte a szemöldöke helyét, hogy stimulálja a szőrnövést. Aztán jött az egyik haverja ötlete, hogy rajzoljanak neki egyet neki egy fekete filccel, amiről azt gondolta G00k0, hogy egy zseniális terv. Fel is festette neki egy osztálytársa, de végül az interjúztató már nem találta olyan zseniálisnak, és nem is kapta meg a férfi a munkát.

Őszintén szólva, akkor nagyon fiatal és nagyon hülye voltam, és valójában meg sem értettem, miért nem kaptam meg a munkát, szóval igen, össze voltam zavarodva

– mondta a LadBible szerint, majd azt is hozzátette, hogy a festést később eltávolította, és úgy döntött, hogy megvárja míg vissza nem nő a szemöldöke, de ez igen hosszú idejébe telt végül.

Egy hozzászóló azt írta, talán jobb lett volna, ha a másikat is leborotválja, és akkor övé lehetett volna a munka.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik