Élet-Stílus

Óriásplakáton keresi a szerelmet egy brit férfi

Szokatlan társkereső módszerhez folyamodott egy brit férfi. Egy forgalmas manchesteri út mellett kihelyezett óriásplakáton keresi a nőket, akik randiznának vele.

„Mint az összes jó ötlet, ez is egy kocsmaasztal mellett született” – mondta el a BBC-nek Mark Rofe, az a 30 éves férfi, aki egy manchesteri óriásplakáton keresi élete szerelmét.

A marketingesként dolgozó Rofe, sörözés közben az egyik barátjának arról panaszkodott, hogy mennyire elege van a randiappokból, majd hozzátette, talán jobb lenne, ha egy óriásplakáttal próbálkozna. Jót nevettek az ötleten, de Rofe később arra gondolt, talán mégsem akkora őrültség.

Mark 425 fontért (kb. 170 ezer forintért) bérelt ki egy óriásplakát-helyet Manchester egyik forgalmas útja mellett, összedobott magáról egy egyszerű weboldalt, aminek a címét ráírta a plakátra. Úgy tűnik a terv bejött. Bár február 1-én Mark a BBC-nek azt mondta nagyjából százan jelentkeztek a hirdetésére, másnap reggel a weboldal számlálója már 768 jelentkezőt mutatott.

Az egy éve egyedülálló Rofe elárulta, hogy a jelentkezők nagyjából fele férfi, de azért jólesik neki a sok pozitív visszajelzés. A weboldalon egyébként azt írja magáról, hogy extrém jóképű, mégis nagyon szerény.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik