Élet-Stílus

Nincs most ennél viccesebb a Facebookon: egy gyűrű gazdáját keresi a rendőrség

Elszabadult a Mordor az Észak-Yorkshirei Rendőrség bejegyzése alatt.

Egy gravírozott ezüstgyűrű gazdáját próbálja felkutatni az Észak-Yorkshirei Rendőrség. Az ékszert egy évvel ezelőtt, egy betörés során emelték el, a rendőrök pedig szeretnék visszajuttatni a jogos tulajdonosának. Sajnos azonban nem tudják, ki lehet az, így a közösséghez fordultak segítségért.

Mivel nagyon egyedi ékszernek tűnik, azt reméljük, hogy valaki felismeri a véseteket, és segít nekünk megtalálni a jogos tulajdonost. Valahol, valakinek biztosan nagyon hiányzik

– idézik Pete Wilson nyomozót egy Facebook-bejegyzésben.

A posztot valóságos kommentcunami árasztotta el, néhány nap leforgása alatt közel ötvenezer hozzászólás érkezett hozzá. Vannak, akik szerint Gollamnak kellene visszajuttatni a „drágaszágát”, mások úgy vélik, a rendőrségnek azonnal expedíciót kellene szerveznie Mordorba, még mielőtt valami szörnyűség történik, egy Lord Szauron nevű kommentelő pedig magának követeli vissza az ékszert.

Úgy tűnik, a rendőrök nem ismerték fel az Egy Gyűrűt, J. R. R. Tolkien A gyűrűk ura című regényének, illetve a könyvből forgatott filmek központi tárgyát. Az angolul tudók feltétlenül böngésszenek kicsit a hozzászólások között, megéri!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik