Élet-Stílus

Úgy gondolta, vicces lesz bevenni a harmonikát a szájába. Tényleg az, csak nem neki

Biztos volt már jobb ötlete is életében.

Biztos mindannyian hallottuk már azt a történetet, hogy egy ismerősünk ismerőse (persze ez mindig ismerős ismerősével történik meg) bekapott egy villanykörtét. Befelé még nem okoz – feltétlen – problémát, a kivételéhez viszont már orvosi segítség szükséges, különben garantált a szétvagdosott száj.

Na, mint most a kanadai Mollie O’Briennél kiderült, hasonlóan idétlen ötlet egy szájharmonikával tenni ugyanezt, vagyis ugyanez az eredménye.

Az unokaöccsét akarta a mutatvánnyal szórakoztatni, eredetileg, mert aztán hála a TikToknak (a videó itt meg is tekinthető) az egész világot sikerült. A rövidke videóban ráadásul meg is szólaltatja a hangszert.

Minden egyes alkalommal, mikor egy erősebb lélegzetet vettem a pánik miatt, megszólalt

– mesélte a BuzzFeednek, ahogy azt is, hogy 30 perc után elkezdett neki fájni, de aztán a fájdalmat felváltotta a zsibbadás.

Arról is mesélt a lány a lapnak, hogy mikor rájött, hogy a szájába ragadt a harmonika, az első gondolata az volt, hogy az anyja meg fogja ölni emiatt, ami – mint azzal mind tisztában vagyunk – nem történt meg (eddig), de azért megdöbbent, hogy „egy ilyen fura gyereket nevelt fel”.

A sokk után irány a kórház, ahol a lány fogorvosához irányították őket. Itt egy szerkezet segítségével kipeckelték a száját O’Briennek, és így az orvos ki tudta emelni a hangszert. Szerencsére nem lett semmilyen egészségügyi következménye a balul sült tréfának. A fogorvos mindössze annyit tanácsolt a lánynak:

Kérlek, ezt ne ismételd meg, oké, kedves?

A BuzzFeed újságírója azzal zárta: „Remélem, mindenki megtanulta ma az értékes tanulságot arról, hogy mi lesz, ha  egy obszcénül nagy tárgyat helyezünk el oda, ahová nem való”.

Kiemelt kép: TikTok

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik