Élet-Stílus

Két napig tartott fogságban egy nőt a konyhájában agresszív macskája

Az orosz nőre azonnal rátámadt, amint ki akart menni a helyiségből. Végül a mentőszolgálat emberei szabadították ki.

Létrás mentőakcióval mentettek ki egy nőt második emeleti lakásából az oroszországi Arhangelszk városában, miután macskája nem engedte ki őt a konyhájából – közölte a város mentőszolgálata. A honlapjuk megjelent közlemény szerint a meg nem nevezett nő két napon át volt saját konyhájának a foglya, miután az agresszívvá vált állat minden egyes alkalommal rátámadt, amikor ki akart menni a helyiségből.

A beszámoló szerint a nő eleinte arra várt, hogy a macska belefáradjon a küzdelembe, de ez csak nem akart megtörténni. Végül az ablakon kilógva kért segítséget, amit előző hét vasárnap észre is vett egy járókelő, aki riasztott a mentőszolgálatot. A nő segítségére siető szakemberek nem tudtak az ajtón keresztül bejutni a lakásba, mert a bejárati ajtó belülről zárva volt, így kénytelenek voltak egy létrát használva az ablakon keresztül behatolni a nő lakásába. A macskát egy takaróval fogták el, a nőt így elhagyhatta „börtönét”.

A nő a beszámoló szerint sértetlenül került ki a két napon át tartó fogságból. A macskát hordzóba helyezték, és úgy adták át gazdájának, azzal, hogy érdemes lenne állatorvoshoz vinni, hogy megvizsgálják, miért lett váratlanul olyan agresszív, hogy konyhai fogságra ítélte.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik