Élet-Stílus

Elszörnyedve látta az anyuka, hogy ötéves lánya milyen szexjátékot adott legjobb barátnőjének

Az amerikai kislánynak fogalma sem volt arról, mi is az a vibráló gyűrű, amit apja fiókjából emelt el, és adott át barátsága jelképeként osztálytársának.

Az amerikai Pennsylvania államban élő, 26 éves Kahla Maneely először szégyenében majdnem a föld alá süllyedt, majd később már megállíthatatlan röhögésben tört ki, amikor megtudta, hogy ötéves lánya mit adott át az iskolabuszon egyik társának – írta a brit bulvársajtó.

A Myla nevű kislány azt hitte, hogy a szilikonból készült  lila gyűrű, ami még vibrál is, egy karkötő volt. Pedig az valójában apja szexjátéka volt: egy péniszgyűrű.

A Mount Joy városában élő Maneely egy másik anyuka üzenetéből tudta meg, hogy lánya mit csinált. A meg nem nevezett anyuka egy fényképet küldött neki a péniszgyűrűről, azzal a szöveggel, hogy Myla ezt adta oda a buszon a lányának, hozzátéve, hogy „a dolgaid között piszkálhatott”.

Maneely rögtön felismerte, hogy mit lát a képen, és hirtelen nem is nagyon tudta, hogy mi is válaszolhatna erre.

Még soha életemben nem szégyelltem magam ennyire, tíz percig bámultam a telefonom, egy jó válaszon gondolkodva, mert nem tudtam, mit is mondhatnék erre.

Az anyuka végül elnézést kért a másik anyukától, és válaszában kiemelte, hogy a péniszgyűrű „szűz” volt, még nem használták, a lánya az eredeti csomagolásból vette ki azt. Maneely elmondta, hogy amit elküldte a választ, olyan nagy röhögésben tört ki, hogy majdnem megfulladt a nevetéstől. Szerencsére a másik anyuka is látta az eset vicces oldalát, és nem borult ki miatta.

A beszámolók szerint Myla egész nap hordta az elasztikus péniszgyűrűt, amit karkötőnek hitt, és a nap végén adta oda barátnőjének, barátságuk jelképeként. A lány egyébként apja zoknis fiókjában bukkant a több péniszgyűrűt is tartalmazó dobozra, és onnan csente el az ékszernek hitt szexjátékot. Anyja elmondta, ezek után új helyet kerestek felnőtt játékokhoz használt eszközeiknek.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik