Élet-Stílus

Kutyája molesztálásáért tartóztatták le a Sexy Vegan nevű férfit

Még szeptemberben tartóztatott le a rendőrség egy 37 éves Sexy Vegan nevű férfit, miután megosztott egy videót, amin szexuálisan zaklatja pitbullját. A kaliforniai férfi ügyében pénteken született ítélet.

A nyugat-hollywoodi, 37 éves Vegan tavaly, szeptember 5-én osztott meg egy videót, amin az látható, hogy a pitbullja a meztelen hátsóját nyalogatja – írja a New York Post.

A férfit állat szexuális zaklatásával, és az erről készült videó megosztásával is megvádolták. Vegan nem vitatta a vádakat, ezért peren kívül két év próbaidőre, és száz óra közösségi munkára ítélték, valamint részt kell vennie egy 52 hetes, szexuális bűnelkövetőknek szóló rehabilitációs programban.  A férfitől elvették két kutyáját is. Az állatok nem kerülhetnek vissza hozzá, új állata pedig nem lehet, amíg le nem jár a próbaideje.

A kaliforniai férfi neve eredetileg Hansel Marion DeBartolo III volt, de hivatalosan is Sexy Veganra változtatta. Vegan hamarosan szerepelt volna a Dr. Phli című tévéműsorban, de az ügye miatt törölték az epizódot, aminek címe: „A bátyám Sexy Veganra változtatta a nevét, fürdőnadrágot visel az utcán, és eltékozolja anyám 11 millió dolláros örökségét” lett volna.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik