Élet-Stílus

Tolvajokról forgatott a tévéstáb, kirabolták őket

Most itt ki a vad és ki a vadász?

San Franciscóban egy tévéstáb az elharapódzó autófeltörésekről készített műsort. A bűnözők egyszerűen csak betörik a kocsik ablakát, és kiveszik a járművekből azt, amit fel tudnak hirtelen kapni. Az Inside Edition tévéstábja merészen azt találta ki, hogy majd ők ügyesebb lesznek, mint a rendőrség, ezért egy kocsiban otthagytak egy táskát és egy 250 dollárt érő hangfalat, de mindkettőben elrejtettek egy-egy GPS-nyomkövetőt, valamint rejtett kamerákat is elhelyeztek, hogy megörökítsék a tolvajok „utolsó trükkjét”, ahogy azt a riporternő mondja.

Az autót fel is törte egy férfi, akit követni kezdtek, és aki végül visszaadta a hangszórót. A táska a férfi társánál kötött ki, ő egy másik irányban hagyta el a helyszínt, a forgatócsoport végül egy kukában találta meg a táskát.

Aztán elmentek egy férfihez, aki a lopás helyszínénél lakik, és akinek a biztonsági kamerája felvette a bűncselekményt. Miközben vele beszéltek

a forgatócsoport egy másik autóját is feltörték, pedig ezt már nem szerették volna, és több ezer dollár értékű felszerelést tulajdonítottak el tőlük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik