Élet-Stílus

A nyers belsőségektől be lehet tépni, állítja egy exvegán

How to Steal Pigs and Influence People (Hogyan lopjunk disznókat és hassunk az emberekre?) címmel mutatott be vegán aktivistákról szóló dokumentumfilmet a brit Channel 4. A legfelkavaróbb jelenetekben a vegán életformáról a nyers hús evésére áttért emberek beszéltek tapasztalataikról.

Felforgatta a brit közvéleményt Tom Costello vegán aktivistákról forgatott dokumentumfilmje. Miután a műsorban olyan, a közösségi médiában több százezres követőtáborral rendelkező fiatalokat mutattak be, akik gazdaságokba törnek be, hogy malacokat „mentsenek meg” a vágóhídtól, a chesirei rendőrség figyelmeztetést adott ki, nehogy bárki kedvet kapjon hasonló bűncselekményekhez. A rendőrség kifejtette, hogy bár az influencerek állatokat akarnak megmenteni meggondolatlan, illegális akcióikkal, könnyen előfordulhat, hogy miattuk kell egy gazdaság teljes állatállományát megsemmisíteni.

A film legmegosztóbb jeleneti azok voltak, amik 31 éves Premet, és barátait mutatták be – írja a LadBible című brit bulvárlap. Prem tíz éven keresztül nem vett magához semmilyen állati eredetű táplálékot, majd átesett a ló túloldalára, és azóta kizárólag nyers húst, elsősorban belsőségeket fogyaszt.

Egy felkavaró jelenetben Prem a barátaival egy mező közepén üldögél, és egy szarvas véres belsőségeit majszolgatja. Miközben harap egy falatot az állat lépéből, majd a tüdejéből, illetve a szívéből azt mondja, úgy olvad el a szájában, mintha vaj lenne, és úgy érzi, mint a vértől, mint valami kábítószertől, be lehetne tépni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik