Élet-Stílus

Elátkozott Jégvarázs-baba tart rettegésben egy texasi családot

Nagyon sokszor próbáltak már megszabadulni tőle, de Elza mindig visszatalált hozzájuk.

Talán nem túlzás azt mondani, hogy rettegésben élt egy texasi család az elmúlt napokban. A Ladbible írta meg a történetüket, melynek középpontjában egy elátkozottnak vélt játékbaba áll. Megértjük, ha már most felállt mindenki hátán a szőr, de a történet tovább olvasva lesz csak igazán nyugtalanító.

Emily Madonia még 2013-ban vette meg a lányának a Jégvarázsból ismerős Elza-babát. Nem is történt sokáig semmi rendkívüli, a baba gombnyomásra énekelte a Let it go-t és ismételgette a belétáplált mondatokat, két év múlva azonban elkezdődtek a furcsaságok. A baba egyszer csak elkezdett spanyolul beszélni. Nem volt rajta olyan gomb, amivel át lehetett volna állítani a nyelvet, egyszerűen csak spanyolra váltott, néha pedig a két nyelv sajátos keverékét beszélte. A család itt még nem ijedt meg, egyszerűen csak bosszantani kezdte őket a baba meghibásodása.

A legutóbbi fejlemények azonban már nyugtalanságra adnak okot. Emily egy Facebook-posztban osztotta meg a történetet, egyúttal segítséget is kért, mert úgy érzi, kezd kicsúszni a kezeik közül az ügy. A bejegyzést azzal kezdi, hogy pár hete a férje kidobta a babát, nem sokkal később mégis megtalálták azt a padon. Ezután igyekeztek biztosra menni: Elzát szemeteszsákba rakták, azt beletették egy újabb szemeteszsákba, az egészet megpakolták egy csomó más szeméttel, aztán az egészet kivitték a kukába.

Pár nappal később a babát a hátsó udvaron találták meg.

A nő posztjára rengetegen válaszoltak, többen hihetetlennek tartották az egészet és arra gondoltak, biztos a nő férje, esetleg a lánya viccelődik a dologgal. Egy újabb Facebook-posztban arról ír, hogy a baba egy több mint 2000 kilométerre lakó barátjához került (természetesen az ő beleegyezésével). Mivel a történetet a posztok miatt rengetegen megismerték, számítanak arra, hogy sokan hasonló Elza-babákat  fognak nekik küldeni, hogy a szívbajt hozzák rájuk. Ennek úgy próbálják elejét venni, hogy Emily lánya egy bizonyos jelzéssel megjelölte az eredetit, így tudni fogják, ha valaki viccelődik.

Ezek után nem lennénk a helyükben, ha az igazi Elza egyszer csak újra betoppan hozzájuk.

Okay, now that I officially have a viral post on my hands and have received about 1000 friend requests (not accepting…

Közzétette: Emily Madonia – 2020. január 14., kedd

 

Kiemelt kép: Emily Madonia (Facebook)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik