Élet-Stílus

Humoránál maradt a férfi, akit bezártak éjjelre a nonstop edzőterembe

A lehető legkellemetlenebb módon tudta meg egy utahi férfi, hogy a kedvenc nonstop edzőterme mégsem 24 órán át tart nyitva.

Kissé meglepődött a utahi Salt Lake Citiyben élő Dan Hill, amikor szombaton éjjel rájött, hogy bezárták a kedvenc, elvileg 24 órán át nyitva tartó edzőtermébe – írja egy helyi lap.

Hill nem sokkal éjfél után fejezte be az úszást felöltözött, majd megpróbált hazamenni, de rá kellett jönnie, hogy egyedül van a teremben, az ajtók pedig zárva vannak. Mivel a teremnek elvileg nonstop nyitva kellett volna tartania, fogalma sem lehetett róla, hogy mikor nyitják ki újra a helyet.

Hill felhívta rendőrséget, hogy megkérdezze, mit lehet tenni ilyenkor. Csak annyi választ kapott, hogy majd visszahívják. Ezután a feleségét is felhívta, aki azt tanácsolta, hogy keressen magának egy kényelmes helyet, ahol aludhat.

Hillnek végül mégsem kellett a teremben éjszakáznia, a rendőrök egy óra múlva kiszabadították. A férfi időközben vicces képeket készített magáról, amiket a Facebookon osztott meg. A bejegyzése több mint 24 ezer reakciót kapott.

Az edzőteremről pedig kiderült, hogy a neve az, hogy 24 órás Fitnesz, a nyitva tartás valójában reggel 4-től éjfélig tart.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik