Élet-Stílus

A virginiai hallgatók tömegesével keresnek sugar daddyket, hogy ki tudják fizetni a tandíjat

Ijesztő, hogy milyen sokan használnak ilyen alkalmazásokat.

A sugar daddy jelenségről alighanem hallott már mindenki. Ezt a kifejezést arra szokták használni, ha egy idősebb, tehetősebb férfi fiatal nőt keres maga mellé, mindenféle célból. Az egyik legnagyobb ilyen alkalmazás a Seeking, ami nemrég közzé tette a tavalyi (természetesen neveket és más egyéb személyes információkat nem közöltek) adatbázisuk nagy részét.

Az adatokból kiderült, hogy a legnagyobb sugar daddy kereső közösség az egyesült államokbeli Virginia Nemzetközösségi Egyetemen (Virginia Commonwealth University) van.

Az intézmény hallgatói közül összesen 1130-an használjál az appot, ami félelmetesen magas szám. Más amerikai egyetemekkel összehasonlítva: a Texas Techen mindössze 471-en keresnek sugar daddyt, míg ez a szám a virginiai állami egyetemen csak 313. Ha főiskolákról beszélünk, akkor még durvább a helyzet, de általánosságban elmondható, hogy ott is a virginiai intézmények vannak az élen, konkrétan az első egy helyi főiskola, ahol több mint 2 ezer felhasználó keres magának gazdag férfit.

NBC12

Ajánlott videó

Olvasói sztorik