Élet-Stílus

Magas sarkúban sprintel a futógépen a svéd fitneszőrült

Randira siet.

Fanny Ahlfors svéd fitnesz-fanatikus, aki Instagram-oldalán legtöbbször az edzéseiből mutat meg jeleneteket a mintegy 200 ezer követőnek.

Azt gondolhatnánk, a hagyományos konditermezés már nem jelent megfelelő kihívást a 34 éves jönköpingi sportrajongónak, mert legutóbbi videójában extrém szettben mutat be gyakorlatokat. A viccesnek szánt videó koncepciója valójában az, hogy párja randira hívja, de ő még gyorsan edzene egyet.

Úgy, ahogy van, utcai ruhában. Amiből leginkább a magas sarkú cipő a legszokatlanabb edzőtermi viselet – főleg, amikor felpattan a futógépre (és vajon mit szólt ehhez a konditerem tulajdonosa?)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🔹Ninja🔹RUN🔹CLIMB 🔹 OCR🔹SWIM (@fanny_josefine) által megosztott bejegyzés, Jan 10., 2020, időpont: 6:10 (PST időzóna szerint)

Nem ez az egyetlen szokatlan edzésvideó Ahlfors Instagram-oldalán; az alábbi felvételen például húzódzkodást mutat be – nem hagyományos környezetben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🔹Ninja🔹RUN🔹CLIMB 🔹 OCR🔹SWIM (@fanny_josefine) által megosztott bejegyzés, Nov 30., 2019, időpont: 11:48 (PST időzóna szerint)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik