Élet-Stílus

Munkahelyi hármas szexért függesztettek fel egy bírónőt Kentuckyban

Mindent tagad Dawn Gentry, az a bírónő, akit kilenc rendbeli kötelességszegéssel gyanúsítanak, többek között azzal, hogy két kollégájával szexelt egyszerre a Kenton megyei bíróság épületében.

Komoly vádakat fogalmazott meg Dawn Gentry családjogi bíróval szemben a bíróságok törvényes működését felügyelő bizottság. Egy vizsgálat eredménye szerint, a 2018-ban novemberében megválasztott bírónő (az Egyesült Államokban a bírókat is megválasztják, mint a képviselőket) arra kötelezte az alkalmazottait, hogy az újraválasztási kampányán dolgozzanak, állást adott a szeretőjének, majd hármasban szexelt vele, illetve egy kolléganőjével a bíróságon – írja az NBC.

A vizsgálat során kiderült, hogy a szerető, egy volt lelkész az irodájában gitározott és énekelt, zavarva ezzel a bírósági munkát. Gentry bevitte a gyerekeit a bíróságra, és hagyta, hogy ott belelássanak bizalmas ügyek lefolyásába. Egy alkalommal a bírónő egyik gyereke felismert egy gyereket, aki egy bizalmas bírósági ügyben volt érintett. Gentryt azzal is megvádolták, hogy engedte, hogy a munkatárasai alkoholt vigyenek be, és fogyasszanak el a bíróság épületében.

Dawn Gentry minden vádat tagad. Az ügyvédje, Stephen Ryan azt mondja, tanúvallomások igazolják, hogy Gentry szakmai képességeihez, és tudásához nem férhet kétség. Az ügyvéd szerint hamarosan megtörténhet Gentry meghallgatása, a felfüggesztés pedig nem tarthat tovább egy-két hónapnál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik