Élet-Stílus

Az online pornó káros hatásairól beszélt az egyik legnagyobb pornósztár

A világ egyik legnépszerűbb pornósztárja, Lisa Ann azt mondja, a rajongói sokszor keverik össze az online személyiségét, a valódival.

A filmezéstől nemrégiben visszavonult, 47 éves Lisa Ann a világ egyik leghíresebb pornószínésznője. Azon kevesek egyike, aki a felnőttfilmezés után a mainstream popkultúrában is nevet szereztek maguknak. A karrierje 2008-ban robbant be, amikor egy pornóparódiában Sarah Palin republikánus szenátort, és alelnökjelöltet alakította.

A LadBible című brit bulvárportálnak adott interjújában a volt pornósztár elmondta, a karrierjének megvannak a negatív hatásai is az életére. A rajongói sokszor tévesztik össze például a szerepeit a valódi személyiségével. Többször fordult már elő vele, hogy vadidegen férfiak pénzt ajánlottak neki szexért cserébe.

Azon kevesek közé tartoztam a szakmában, akik soha nem eszkortoztak, mégis hozzá kellett szoknom, hogy ha elmegyek egy klubba, a srácok odajönnek, és pénzt kínálnak szexért. Amikor megmondom nekik, hogy ilyesmit nem csinálok, általában azt mondják, hogy a múltkor ott volt egy másik lány, aki csinálta, akkor én miért nem, meg ha a kamerák előtt dugok pénzért, akkor velük mi bajom van. Általában sértődés a vége, azt mondják, húzzak a francba.

Lisa Ann azt mondja, sok rajongója gondolja úgy, hogy az évek során, míg a videóit nézték, valamiféle kapcsolat alakult ki közöttük, ezért folyton megkeresik, és megpróbálnak barátként viszonyulni hozzá. Ez egy darabig kedves dolognak tűnik, de amikor milliók követelnek maguknak részt az ember életéből, elég idegesítővé válik.

A volt pornósztár, aki most egy sportjáték podcastet vezet, úgy gondolja, mindenről az ingyenes online pornó tehet. Szerinte, míg a kilencvenes években a srácok 18 éves koruk alatt nem igazán juthattak hozzá pornóhoz, ma már 10 éves koruktól fogva nézik, és 18 éves korukra függőkké válnak. Annyira sokat nézik az állandóan elérhető, végtelen mennyiségű tartalmat, hogy teljesen elveszítik a realitásérzéküket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik