Élet-Stílus

Elaludt az ágyban, ráhívták a rendőröket

Remek matrac lehet.

Az egyik alkalmazott, mikor péntek reggel kinyitotta a Richmond Heights-i üzletet, arra lett figyelmes, hogy az egyik ágyban alszik egy nő – írta a Wichita Eagle. A dolgozó kihívta a rendőröket, akiknek a nő azt mondta, hogy

előző nap ki akarta próbálni a matracot, ami olyan jól sikerült, hogy átaludta rajta az egész éjszakát.

A rendőrség a Facebook-posztjában arról írt, hogy matracnak ennél jobb ajánlása nem is lehet. A St. Louis Post-Dispatch pedig azt is megtudta, hogy a nőt végül nem jelentették fel az üzlet tulajdonosai, arról azonban nincs információjuk, hogy a nő később visszatért-e megvásárolni a matracot.

A rendőrség a bejegyzésében egyébként más „bűncselekményekről” is ír, így például arról, hogy igenis mindenki hívja őket vészhelyzet esetén, de ha a tévékapcsoló nem működik, az nem egy ilyen eset.

Ahogy arról is beszámoltak, hogy valaki amiatt kereste őket, hogy egy gyanús kocsi lassan halad az utcán, és megáll a házak előtt, majd kidob valamit az ingatlanok felé.

Ezzel kapcsolatban szeretnénk elnézést kérni az újságkihordók nevében, akik az évek során számtalanszor álltak meg a házak előtt

– írták.

Buzz from the FuzzWhat's happening in RH?- Employees at a local store contacted officers after arriving to work one…

Közzétette: Richmond Heights, MO Police Department – 2020. január 3., péntek

Kiemelt kép: iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik