Élet-Stílus

Különböző évtizedben születtek, pedig ikertestvérek

A szülők is nagyon meglepődtek.

Nemcsak külön napon, hónapban, sőt évben született meg egy indianai ikerpár, hanem egyenesen külön évtizedben is (már ha az évtized alatt a 2010 és 2019 közötti időszakot értjük). Pedig csak 30 perccel később követte Joslyn Grace Guilen Tellót öccse, Jaxon DeWayne Mills Tello.

Előbbi 2019. december 31-én, 23:37-kor látta meg a napvilágot, utóbbi 2020. január 1-én, 00:07-kor.

A helyi WTHR-nek – amit a Daily Mail idéz – szólaltak meg a boldog szülők. Azt mondták, hogy korábban beszélték már, hogy jó lenne, ha a gyerekek különböző napon születnének, de arra nem gondoltak, ami végül történt. Amihez az is hozzátartozik, hogy a tervezett februári dátum előtt, hét héttel korábban születtek meg az ikrek.

Azt még nem tudják, hogyan ünneplik majd meg a születésnapjukat, valószínűleg szilveszterkor ünnepséget tartanak majd szűk családi körben.

Noha a dátum meglepte Tellóékat, az, hogy a lány születik meg előbb, az nem volt meglepetés, a terhesség idejének nagy részében ő volt ehhez kedvezőbb pozícióban. Az anya arról is mesélt, hogy eredetileg csak vizsgálatra ment be szilveszterkor, hogy minden rendben van-e, mikor mondták neki, hogy a csecsemők készek megszületni, és talán még aznap megszületnek.

Joslyn végül 2,12 kilóval, míg Jaxon 1,92 kilóval jött a világra. Ha minden jól megy, hamarosan hazaengedik őket két nagyobb – egy 10 és egy 5 éves – testvérükhöz.

Kiemelt kép: iStock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik