Élet-Stílus

Óriási pók lopta el egy dél-afrikai férfi aranyhalát

Az új barátnője előtt akart felvágni kis halastavával egy dél-afrikai férfi. A nő soha sem fogja elfelejteni azt a napot, bár nem egészen azt történt, amit a férfi eltervezett.

A szafaritúrákat vezető Jérémy Schalkwijk sokszor látta már, mire képes a vadvilág, de amit a néhány napja a saját kertjében látott, szabályosan sokkolta.

A dél-afrikai Barbertonban élő férfi az új barátnőjének akarta megmutatni a kertjében a kis halastavát és benne büszkeségét, Cleót, az aranyhalat. Jérémy egyszer csak arra lett figyelmes, hogy egy pók mászik le a medence falán a víz szintjéig, majd nem sokkal később már mászik is vissza, fölfelé a függőleges falon, a nála legalább kétszer nehezebb aranyhalat cipelve – írja a The Sun című brit bulvárportál.

Schalkwijk azt mondja, teljesen megbabonázta az őrült látvány, szinte önkéntelenül vette elő a telefonját, hogy fotókat készítsen a jelenetről. A férfi berohant a házba, hogy megmutassa a képeket a barátnőjének, Athinának. A pár együtt ment vissza a tóhoz, hogy megnézzék, mit csinál a pók, ám az addigra Cleóval együtt eltűnt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik