Élet-Stílus

Transznemű nőként folytatja életét az élő Ken baba

Kenként ismertük meg, de belül mindvégig Barbie volt.

Az elmúlt évtizedben az élő Ken babaként ismert Rodrigo Alves 650 ezer dollárt (több mint 192 millió forintot) költött plasztikai beavatkozásokra, hogy szakasztott mása legyen Barbie párjának. Könnyen lehet, hogy az egész projekt felesleges volt.

A Vt szúrta ki, hogy Alves a This Morning című amerikai reggeli műsor vendége volt, ahol bejelentette, a továbbiakban transznemű nőként fogja élni az életét.

Csodálatos érzés, hogy végre elmondhatom az egész világnak: lány vagyok. Az emberek Kenként ismernek, de belül igazából mindig Barbie voltam.

Nyilatkozta a műsorban, ez után pedig két kérést intézett a nézőkhöz és mindenkihez:

  • ezentúl ne Kennek hívják, hanem Roddy-nak,
  • hogyha pedig név nélkül emlegetik, a „he” szó helyett ezentúl a „she”-t használják.

A bejelentés után aztán rátért arra, hogy a döntése után milyen újabb beavatkozásokra lesz szüksége, melynek utolsó lépése lesz majd a nemváltoztató műtét. Az egyik legfontosabbnak mozzanatnak a mellimplantátumok behelyezését tartja, mert ezt követően hordhat majd olyan ruhákat, amelyek kiemelik a dekoltázsát. De tervezik az ádámcsutkája eltávolítását és az álla teljes átszabását is.

Alves (vagyis Roddy) később az Instagram-oldalán további információkat osztott meg a döntéséről és annak hátteréről. Egy posztban arról mesélt, hogy 2018-ban volt nőként az első profi fotózása, ez pedig ráébresztette arra, mi az, ami mindig is szeretett volna lenni. Egy másik posztban arról mesélt, az elmúlt 8 évben úgy ismerte őt a világ, mint az élő Ken babát, de ő mindig is Barbie akart lenni. Most eljött az idő, hogy azzá is váljon.

Ma, 2020 január 5-én újjászülettem. Köszönöm mindenkinek, aki támogat az átalakulásomban!

 

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik