Élet-Stílus

2 millió forintnyi összeget ajánlott fel és légireklámmal is keresteti a kutyáját egy kétségbeesett nő

Mindent, de tényleg mindent megtesz a nő, hogy meglegyen a kedvence.

Egy San Franciscó-i élelmiszerbolt elől lopták el Emilie Talermo mini ausztrál juhászkutyáját csütörtökön. A bolt biztonsági kamerája rögzítette, ahogy egy kapucnis férfi odamegy a padhoz kötözött Jacksonhoz, írja az AP alapján az ABC. A nő, hogy megtalálja a kedvencét, mindent bevet:

  • Először 1000, majd 5000, aztán 7000 dollárt, azaz végül több mint 2 millió forintot ajánlott fel annak, aki segít megtalálni az ebet – hozzáteszi, nem kérdezi majd meg a segítőtől, honnan tud bármit is.
  • Több ezer szórólapot is legyártatott, rajta a kutya képével és adataival (13,6 kiló, fehér, fekete és szürke szőrű, világoskék szemű).
  • Indított egy weboldalt, a bringjacksonhome.com-ot.
  • Még egy Tinder-profilt is csinált.
  • Sőt, egy repülőgépet is felbérelt 1200 dollárért (358 ezer forintért), hogy egy légireklámot húzzon maga után a kutya eltűnésére létrehozott weboldal címével, és ami két órán át körözött San Francisco és Oakland felett.

Mindig velem van. Igazi szerelem, ami közöttünk van. Segítségre van szükségem, hogy megtaláljam

– mondta Talermo.

Hogy mindezeket finanszírozni tudja, létrehozott egy online közösségi gyűjtést is a GoFundMe-n, ahol 8,3 ezer dollár (2,5 millió forint) össze is jött már a megsegítésére. Ha több pénzt ajánlanának neki fel, mint amennyi szükséges Jackson megtalálásához, akkor azt egy menhelynek ajánlja majd fel Talermo.

A kutya öt éves, még New Yorkban került a nő mellé, onnan előbb Los Angelesbe, majd San Franciscóba költöztek.

Kiemelt kép: Instagram, GoFundMe

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik