Élet-Stílus

Rendőrt hívott az amerikai pár, mert betolakodónak hitték a saját robotporszívójukat

Azt mondják, legközelebb is így járnának el.

December 23-án egy Észak-Karolinában élő pár tárcsázta a rendőrséget és segítséget kért, ugyanis filmezés közben észrevették, hogy betolakodó van a házukban, írja a Newsweek.. Mint kiderült, csak szerintük: a hatóság megérkezett, majd megállapította, hogy egy robotporszívó okozta a riadalmat. A férj, Thomas Milam beszámolója szerint éjfél után voltak kicsivel, amikor filmezés közben furcsa hangokat hallottak lentről. Megállították a filmet, Thomas elővette fegyverét, feleségét, Elisát pedig biztos helyre küldte és arra kérte, tárcsázza a rendőröket.

A rendőrök egy percen belül megérkeztek és amikor befordultak a ház elé, elég hangos zajt hallottam lentről, arra gondoltam, a betörő pánikba esett

– mondta Milam, akivel nem sokkal később a rendőrök közölték, hogy a robotporszívó adott ki fura hangokat. Kiderült, az eszközt két nappal korábban vásárolták, elméletileg pedig be sem üzemelték, magától kapcsolt be és állt neki takarítani. Bár a Milam-házaspár azt mondja, ég az arcuk a téves bejelentés miatt, de hozzáteszik: ugyanezt csinálnák, ha az eset újra megtörténne.

Kiemelt kép: Construction Photography / Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik