Élet-Stílus

Ausztrál nyár: egy férfi a napon hagyott autójában sütött puhára egy nagy adag disznóhúst

Méghozzá egészen magas színvonalon vitte véghez mindezt, mivel egy régi, menő vintage autóban, egy Datsunban sütötte meg a húst.

Sokan hajlamosak vagyunk elfelejteni, de Ausztráliában az év ezen időszakában bizony nyár van, méghozzá a jelek szerint nem is akármilyen. A Huffington Post arról ír, hogy egy ausztrál férfi nemes egyszerűséggel húst sütött az autója hátsó ülésén, akkora forróság volt az ország nyugati részén. Stu Pengelly a Facebookra posztolta a receptjét, amihez nem kellett más, mint egy adag disznóhús, egy régi Datsun és egy persze a perzselő nap.

Pengelly egy tepsibe rakta a húst, majd elhelyezte a hátsó ülésen. A modern konyhaművészetek mércéje szerint nem is kellett sokat várni a Datsunban készült disznóra, mivel mindössze 10 óra alatt vajpuhára sült.

A séf mérései szerint a legnagyobb forróság délután volt az utastérben, akkor 81 Celsius-fokot mért a hőmérő, délelőtt csak kellemes 40 fok körül alakult a hőmérséklet.

Azt nem tudni, hogy a japán vintage autó a hőn kívül járult-e hozzá bármivel a különleges ízélményhez, de a kísérletet végző Pengelly szerint a hús kifejezetten finom lett, ráadásul egyenletesen sült át.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik