Élet-Stílus

A világ legcukibb tolvaja: karácsonyi ajándéknak gyűjtött gyerekjátékokat lopott a rendőrségi terápiás kutya

Az amerikai rendőrőrsön rossz sorsú gyerekeknek gyűjtöttek karácsonyi ajándékokat, de egyszer csak kezdtek eltűnni.

A Massachusetts állambeli Franklin város rendőrei hetek óta gyűjtöttek játékokat karácsonyra, egy alapítvány számára, hogy karácsonyi ajándékként szegénységben élő gyerekeknek adják azokat oda. Az ajándékokat az egyik szobában halmozták fel, de egy idő után észrevették, hogy el-eltünedeznek a játékok.

Mint kiderült, a tolvaj a saját soraikból került ki, és rajta is kapták tolvajlás közben. Azonban senki sem tudott haragudni rá, mert az lehetetlen. A tolvaj ugyanis a rendőrség terápiás kutyája, Ben Franklin volt, akiről videót is készítettek, ahogy az egyik ajándékot kisajátítja magának.

We learned an extremely valuable lesson today. When you have a classroom full of toys ready to be shipped off to the Santa Foundation, you should…1. Close the door to the classroomOr 2. Keep the toys elevated If not, a golden retriever will slowly hoard them throughout the day and bring them back to his lair. Thanks to Officer Cusson for capturing this larceny on camera.

Közzétette: Franklin Police Department – 2019. december 18., szerda

A rendőrség a Facebook-oldalán tette közzé a tolvajról készült felvételt, közölve, hogy ma fontos leckét tanultak meg. Ha van egy játékokkal teli szobája, csukja be az ajtót, vagy rakja magasra a játékokat, mert, ha nem, akkor egy golden retriever szép lassan elhordja azokat a helyére.

James Mil rendőrkapitány-helyettes a Boston 25 televíziónak elmondta, hogy a kitiltották az ajándékokkal teli teremből az ebet, aki úgy gondolta, hogy ott minden játék az övé. Amit viszont már elvitt magával, azt neki adták, és a gyerekeknek újakat vásároltak.

Ben Franklin az egyik elcsent játékával. Fotó: Boston25

A rendőrség szóvivője a Today magazinnak elmondta, Ben egyébként „nagyon jó kutya”, és még tart terápiás kutyás kiképzése. A játékhordás azonban nem fogja megakadályozni, hogy megkapja bizonyítványát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik