Élet-Stílus

„Anya, mi az az ijesztő dísz a karácsonyfán?”

Különleges karácsonyi meglepetésben volt része egy családnak az amerikai Georgiában.

Különös dolog történt, miután befejezte a vacsorát múlt csütörtökön Katie McBride Newman és két gyermeke India és Jack. A 10 éves India szedte le az asztalt, míg Jack a konyhában az anyjának segített. A nő és a kisfiú hangos kiáltást hallott, majd megjelent India és drámai hangon azt mondta:

Mama, az a dísz nagyon megijesztett.

Majd a kislány sírva fakadt. Az anya először nem vette észre mitől ijedhetett meg a lánya. Mivel imádja a baglyokat, sok bagolydísz van a karácsonyfán, azt hitte, India azok valamelyiktől ijedt meg. Aztán egyszer csak látja, hogy az egyik bagoly a karácsonyfán elfordítja a fejét, és egyenesen a szemébe néz – írja a CTV News.

A család éjjelre nyitva hagyta az ablakokat a nappaliban, azt remélve, hogy a madár reggelre elrepül, de nem ez történt. A család ekkor felhívott egy állatvédő szervezetet, akik megkérték őket, hogy tegyenek le a szobában egy kis nyers csirkehúst a bagolynak. A szervezet egyik munkatársa szombaton reggel megvizsgálta és egy ketrecbe zárta a baglyot, amelyikről kiderült, hogy egy lármás füleskuvik, ami eléggé elterjedt a környéken.

A madáregészséges volt, csak nagyon le volt fogyva, vagyis valószínű, hogy nem berepült a házba, hanem már akkor is a fán volt, amikor a család megvette, vagyis a madár két héten át koplalhatott. A család szombaton este kivitte a házból a ketrecet, és szabadon engedték a baglyot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik