Élet-Stílus

Elvitte kutyakozmetikushoz a kutyáját, mikor visszament érte, már nem találta

A kutya gazdája utólag már csak nevet az egészen.

A floridai Carley Coca elvitte a hétéves, szamojéd fajtájú kutyáját, Nanukot a kutyakozmetikába, hogy egy kicsit igazítsanak már a szőrén. Valahol azonban félrecsúszhatott a kommunikáció, mert mikor a 27 éves nő visszament az ebért, nem találta – írta a Mirror.

Később kiderült, ott van a kutya, el is ment a ketrece mellet, csak nem ismerte fel Nanukot Coca.

Amikor elmentem Nanukért a kozmetikushoz, még hangosan ki is mondtam: ez nem az én kutyám

– nyilatkozta a nő. És tényleg Nanuk volt, csak inkább nézett ki egy bullterriernek, mint szamojédnek. De „Nanuk úgy tűnt, szereti az új frizuráját, annyira büszkén viselkedett. De sosem nézett ki így korábban, teljesen le voltam döbbenve” – folytatta a gazdi, aki azt is elmesélte, hogy mikor felkereste a kutyakozmetikát, akkor annyit kért, hogy a füleiről és a lábairól nyírjanak egy keveset a kutya szőréből, de helyette teljesen lecsupaszították.

Olyannyira „pucér” lett az állat, hogy ezután naptejjel kellett kenni, nehogy leégjen. Ezt azonban nem szerette a nő, ezért egy idő után inkább egy pólót adott a kutyára, aki meg is fázhatott volna a bundája nélkül, de szerencsére ez nem történt meg.

Coca azonban nem sértődött meg, csak nevetett az egészen, nem is problémázott, azt mondta, azért nem, mert a fodrászon is látszott, hogy elégedett az eredménnyel. Bár vissza ehhez a kozmetikához már nem mennek, az biztos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik