Élet-Stílus

Kim Kardashiant 5 műtéttel hozták helyre második szülése után

Első gyereke koraszülött volt Kardashian különböző betegségei miatt.

Kim Kardashiannak négy gyereke van, ebből az utolsó kettőt már béranya szülte, köszönhetően annak, hogy akár életveszélyes is lehet még egy szülés. Most cégének egy promójában osztott meg egy rakás érdekes részletet a megpróbáltatásairól, ami már az első szülésénél elkezdődtek. Mindkét szülése alatt toxémiában szenvedett, ami egy olyan betegség, amitől az anya belső szervei elkezdenek leállni, és csak úgy lehet megszabadulni tőle, hogy megszüli a gyereket. Ennek köszönhetően első gyereke, North 6 héttel korábban született mindössze 1,8 kilóval. Ez után pedig egy olyan betegségben szenvedett, amitől szülésnél nem jön ki a méhlepény, amibe sokan belehalnak szülés közben.

Ezután öt különböző operáción mentem keresztül másfél év alatt, hogy helyrehozzák az összes kárt, amit a szülés okozott bennem. Közben viszont filmeztem és fotózásokra jártam, meg… tudjátok.

Amikor megkérdezte a második szülése után az orvosát, hogy szülhet-e még, azt a választ kapta, hogy még csak embriót se tesznek bele, mert az felelőtlenség lenne orvosilag. A videó végén elmondta, hogy ha újra végig kéne mennie ezeken mind, akkor megtenné, mert a gyerekei miatt megérte.

Kiemelt kép: Gotham/GC Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik