Élet-Stílus

Bódi Sylvi: Sajnos rendes szakmám nincs, amit kicsit szégyellek is

Elárulta, miből telik utazgatásra a jelenleg a Fülöp-szigeteken szemetet szedő hírességnek.

Bódi Sylvi tíz éve utazgat folyamatosan, az év felét pedig általában külföldön tölti. Most éppen a Fülöp-szigeteken szed szemetet egy épülő ökoszálloda környékén, mellette pedig főzni tanítja a szakácsnőt, árulta el a Story magazinnak.

Kinőttem már abból, hogy csak szép legyek, szeretnék hasznos is lenni, és a magam módján egy kicsit szebbé és jobbá tenni a világunkat.

Jelenleg egy fal nélküli kis házikóban él, ahol még áram sincs, de ez egy picit sem zavarja, sőt.

Engem mindig az érdekel, ami a szállodák falain kívül zajlik. Látni akarom, hogyan élik az emberek a hétköznapjaikat, hogyan nőnek fel a gyerekek, mivel játszanak.

Ha pedig mindig is érdekelt, hogyan jut el ilyen egzotikus helyekre és miből finanszírozza, arra is megadta most a választ.

Sajnos rendes szakmám nincs, amit kicsit szégyellek is. A modellkedéssel megalapoztam egy kis egzisztenciát, és amikor itthon vagyok, továbbra is modellkedem. Egyébként meg szponzorált szörfös vagyok, számtalan szörfös szállodával, üdülőhellyel vagyok kapcsolatban, akiknek például a szállásért cserébe promóciós tevékenységet vállalok. Egyébként Magyarországon sokkal többe kerül az élet.

További részleteket a Fülöp-szigeteki életéről a Story magazin ma megjelent legújabb számában lehet olvasni.

Kiemelt kép: Instagram / @SylvisWorld

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik