Élet-Stílus

Idegenektől kap furcsa kérdéseket az anya, akinek kicsit különböznek az ikrei

Az anya elismeri, őt magát is sokkolta a látvány, amikor először kézbe vehette az ikreit.

Vadidegenek szokták feltenni a kérdést a 30 éves Stacy Omirinnek, hogy az ikerbabái közül biztosan ő szülte-e mindkettőt.  A két kisfiú, David és Daniel első ránézésre valóban különböznek egy kicsit. Míg Daniel fekete bőrű, addig Davidnak hófehér bőre, és aranyszőke haja van – írja a LadBible című brit bulvárportál.

Az Omirin család a nigériai Lagosban él. A divattervező Stacy, a 38 éves férje, Babajide és a 4 éves lányuk Demilade is fekete bőrűek és hajúak. David azonban albinizmussal született, ami azt jelenti, hogy a szervezetéből hiányzik a melanin, vagyis a haja és bőre színéért felelős pigment.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Babajide Omirin (@babajideomirin) által megosztott bejegyzés, Márc 13., 2019, időpont: 2:59 (PDT időzóna szerint)

Stacy azt mondja, a lakóhelyükön az ikrek igazi hírességeknek számítanak, a család azonban nem tudja elkerülni a kellemetlen kérdéseket.

Az emberek megállítanak és megkérdezik, melyik baba az enyém. Amikor megmondom nekik, hogy mindketten az én fiaim, úgy néznek rám, mintha viccelnék velük.

Az anya elismeri, ö maga is meglepődött, amikor a fiúk februárban megszülettek. Amikor az orvos közölte vele, hogy a babák nem teljesen hasonlítanak egymásra, nem értette, miről lehet szó. Aztán amikor először a kezébe adták a babákat, őt magát is szinte sokkolta a látvány.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Babajide Omirin (@babajideomirin) által megosztott bejegyzés, Aug 26., 2019, időpont: 1:23 (PDT időzóna szerint)

Stacy és a férje, Babajide is alig hittek a szemüknek, mert soha sem láttak még albínót Nigériában. Ma azonban már mindketten úgy érzik egy kis csoda történt a családdal. Az egész család nagyon büszke a különleges ikerpárra, és egyáltalán nem bánják, ha utcán mindenki megbámulja őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik