Élet-Stílus

Kétszer egymás után mosolygott rá a szerencse a négygyermekes brit anyára, akinek ételre sem volt elég pénze

Néhány nap leforgása alatt kétszer is több mint félmillió fontot (kb. 195 millió forintot) nyert egy online bingó játékon a négygyermekes Anita Campbell. Az angliai Seahamben élő, 51 éves nőnek korábban ételre sem mindig jutott elég pénze, mert az egészségi állapota miatt, már több mint egy éve állami segélyen élt.

A négygyermekes Anita Campbell élete legnehezebb időszakán van túl. Az egészségi állapota miatt elveszítette a munkáját, ezért állami segélyen élt. Az édesanyja tavaly halt meg, és a temetés költségei miatt komoly adóssága halmozódott fel. Ételre sem mindig jutott elég pénze, a koplalás rossz hatással volt a cukorbetegségére, és sokat fogyott is – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Anita azonban nemrég szerencsét próbált egy online bingó játékon, ahol rögtön az első napon 597 ezer fontot nyert. Aztán tíz nappal később elhozott egy újabb, 522 ezer fontos nyereményt. A nélkülöző nő így kevesebb mint két hét alatt több mint 1,1 millió fontot (kb. 435 millió forintot) nyert.

Aninta azt mondja, úgy érzi magát, mintha álmodna. Visszafizette a tartozásait, kiköltözött az apró bérelt lakásából, az öreg bútorai közül, mert egy tágas, új otthont vett magának. A betegeskedő édesapjának szintén házat vett, a gyermekeit és az ötéves unokáját pedig nagy bevásárló túrákra vitte.

Az óriási nyeremény ellenére Anita továbbra is bingózik, mert imádja a játékot.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: iStock)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik