Élet-Stílus

Hármas kapcsolatban élnek, szerintük irigyek rájuk az emberek, és elmondják a titkukat

Annyi szeretet volt még a házaspárban, hogy megosztották még egy nővel.

Az építőmérnök Michael Taylor és jógaoktató párja, Lauren 2011-ben kezdett el randizni, az egyetemen találkoztak, 2016-ban házasodtak össze, most 30 évesek mind a ketten. A floridai pár kapcsolata hét éven át monogám volt, amikor rájöttek, hogy több szeretetet is képesek lennének adni, és ekkor volt az is, amikor összeismerkedtek egy eseményen a szintén 30 éves egészségügyi tanácsadóval, Jessica Woodstockkal. Neki volt már korábban hármas, poligám kapcsolata, és elkezdett közeledni a házaspárhoz, majd randizni jártak – írta a Media Drum World.

Szerintük egymással egyenlő a szerelmük, de mindannyiuknak meg van mind a két másikkal a saját külön páros kapcsolata is.

A deltánk egy 33 százalékban megosztott szerelem hármunk között (…) Noha a triádunk elsősorban a hármasunkról szól, itt van még három ehhez kapcsolódó párkapcsolat, amiről tudni kell: a Michael és Lauren, a Michael és Jess és a Lauren és Jess közötti

– nyilatkozta a hármas férfitagja. „Mindannyiuknak ugyanolyan felelőssége van a kapcsolatért, és ugyanannyira is részesül a szerelmükből” – mesélte.

https://www.instagram.com/p/B3SLQyUhDQs/

A férfinek és feleségének először nehéz volt megértetnie a családjával az új életüket, Jessnek ez könnyebben ment. Mára azonban mind a három család elfogadta a választásukat, együtt szervezik a családi összejöveteleket, együtt mennek nyaralni.

A triád azt tervezi, egyszer összeházasodnak, de az USA-ban ez illegális, úgyhogy Thaiföldre vagy Indonéziába terveznek utazni, ott ugyanis lehetséges ez. Gyereket is szeretnének vállalni.

Szerintük a bizonytalanság, a düh és a boldogtalanság minden kapcsolat velejárója, de ez ellen találtak egy megoldást, a jógát és a meditációt. Na, meg az őszinte beszélgetés is kulcs egy kiegyensúlyozott kapcsolathoz.

Mi megihletünk, és nem befolyásolunk embereket

– teszi még hozzá Taylor. Nemcsak hármas kapcsolatokat, hanem párokat is.

Azt mondják, sokak zavarba ejt, ha látják az ő kapcsolatukat, mások féltékenyek rájuk, mégis a legtöbben kíváncsiak, leginkább a férfiak pedig izgatottak és irigyek is. A legtöbb nekik szegezett kérdést elég komikusnak találják, mert olyan dolgok iránt kíváncsiak az emberek, hogy ki alszik középen, ki vezérli a termosztátot, ki viseli otthon a nadrágot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik