Élet-Stílus

Életében először kóstolt gyorsételeket egy 99 éves férfi és a 80 éves felesége

Minden nagyon tetszett nekik, de volt egy kedvencük.

Az angol William Thorpe már felnőtt ember volt, amikor Richard és Maurice McDonald megnyitották az első, saját magukról elnevezett gyorséttermüket a kaliforniai Monroviában. Azóta majdnem nyolcvan év telt el, a McDonald’s az egész világot behálózó, népszerű étteremlánc lett, de William Thorpe soha egyetlen falatot sem evett az ételeikből. Sőt, ami azt illeti semmilyen más gyorsételből sem. A brit férfi úgy érezte, 99 évesen épp ideje ezen változtatni.

Thorpe, és a 80 éves felesége Ann Sadler-Smith egy idősek otthonában élnek a berkshirei Slough-ban. Az otthonnak van egy „kívánságfája”, amire a lakók felírhatják mi az, amit szeretnének kihúzni a bakancslistájukról, az személyzet pedig igyekszik segíteni nekik valóra váltani nekik a vágyaikat. Amikor Thorpe felírta a fára, hogy ő és a felesége életükben először szeretnék kipróbálni a gyorskajákat, a személyzet mindent beszerzett.

Az házaspár így evett először BigMacet, pizzát, szendvicset a Subwaytől, csirkefalatkákat a Burger Kingtől, vegán kolbászos párnát a Greggs nevű sütödelánctól, és fánkot a Krispy Kreme-től. A kóstolójukról videó is készült, amit a LadBible című bulvárportál osztott meg a Facebook-oldalán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik