Élet-Stílus

Legalább öt diákjával feküdt le az elit fiúiskola tanárnője, egy korábbi modell

Ennél bulvárosabb téma nem is lehet: a tanárnő modellkedett, a Sports Illustratedben is szerepelt, a diákoknak küldött szexuális tartalmú felvételei kikerültek a pornóoldalakra, és még a brit királyi családdal is szinte rokonságban áll.

Történelmet tanított, emellett a vízilabdacsapat edzője volt 2013 és 2019 között a 30 éves Fiona Viotti egy fokvárosi elit fiúiskolában, a Bishops Diocesan College-ben. Aztán kiderült róla, hogy

több diákjával is lefeküdt, valamint szexuális tartalmú képeket és videókat küldött nekik, ezekből pár a PornHubon és közösségi oldalakon kötött ki

– írta a news24.

A még tizenévesként tehetségesnek vélt vízilabdázó és korábbi modell – 2009-ben a dél-afrikai Sports Illustratedben is szerepelt „a Sport Szépségei” között – októberben mondott fel, ahogy hírbe hozták egy 18 éves tanulóval. A bentlakásos iskola később elismerte, hogy Viottinak több diákjához is köze lehetett.

A belsővizsgálatnak hétfőn lett vége, előtte még több tucat tanulót, iskolai alkalmazottat és szülőt hallgattak meg, Viotti azonban megtagadta a közreműködést. Arra jutottak, hogy öt diákkal feküdhetett le a tanár, de nem tudnak mit tenni, mert már felmondott.

Viotti – akinek nagyapja 18 éven át volt a Bishops igazgatója, apja pedig szintén történelemtanára és rögbiedzője – azóta is „törékeny állapotban” van, és gyógyszeres kezelésnek vetik alá, azóta, hogy megtudta a videók illegálisan felkerültek pornóoldalakra – mondta el ügyvédje a Timesnak. Arról is beszélt William Booth, hogy ügyfele nem követett el azzal bűncselekményt, hogy nem jelent meg a vizsgálaton, minthogy azzal sem, hogy lefeküdt a diákokkal, mivel mindannyian elmúltak 16 évesek, ami Dél-Afrikában a beleegyezési korhatár.

Viotti valamivel több mint egy évvel ezelőtt még házas volt, de azóta különváltak kockázatitőke-befektető férjétől. Családja sem mindennapi: fiútestvérének párja Amelia Spencer, Diana hercegné unokahúga, nagybátyja pedig korábban a dél-afrikai rögbiválogatott szövetségi kapitánya volt.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik