Élet-Stílus

Felháborodott a rendőrkapitány, hogy ledisznózták munkatársait, pedig ő igenis egy disznó lánya szerint

A rendőrfőnök felháborodott, lánya szerint nincs miért.

Múlthét csütörtökön, vagyis hálaadás napján egy oklahomai rendőr munkaidejében elment kávéért egy Starbucksba, hogy magának és az ünnepnap ellenére szolgálatot teljesítő kollégáinak is kávét vegyen. A poharakra ráírják a rendelő nevét, de itt

mind az öt poháron azt tüntette fel a kávézó egy munkatársa: „pig”, azaz disznó.

A kieferi rendőrfőnök, Johnny O’Mara felháborodott azon, mi történt kollégáival, és felszólította a Starbuckst, hogy kérjenek elnézést beosztottjaitól.

A tiszteletlenség bosszant engem a rendőrrel szemben, aki ahelyett, hogy otthon lenne a családjával és élvezné az ételeket és a focimeccset, a falujukban járőröz

– írta a később törölt Facebook-posztjában O’Mara. A kávézólánc pedig nem csak elnézést kért a munkatársuk viselkedése miatt, hanem azt is hozzátették, hogy náluk az ilyet nem nézik jó szemmel, így meg is váltak az érintett dolgozójuktól. O’Mara szerint ezzel túlzásba estek, azért kirúgni nem kellett volna az alkalmazottat, elég lett volna, ha bocsánatot kér.

De itt még nincs vége a történetnek – írta a vt.co.

Felbukkant Johnny O’Mara állítólagos lánya, aki egy sor Twitter-bejegyzésben kiosztja az apját. Azt írta a MissOMara felhasználó, hogy az apja igenis disznóként viselkedik, „nyilvánosan és büszkén rasszista”, „a nőkkel úgy viselkedik, mint a kutyákkal, így a lányával is”, legalábbis még azelőtt így volt hogy elidegenültek volna egymástól.

Szeretném elmondani, hogy ő valóban egy disznó, és szeretném megköszönni a Starbucks bátor alkalmazottainak a szolgálatukért.

MissOMara azt is írja, hogy apjának semmiképp sem szabadna rendőrnek lennie, ahogy azt is, hogy a beosztottjait egyáltalán nem zavarta, hogy disznónak nevezték őket.

A rendőrt nem zavarta – mondta az anyámnak – az, ami történt, csak egy ártalmatlan poén volt. De az apám egy kamerakurva, aki állandóan figyelemre vágyik.

Noha apa és lánya évek óta nem tartják a kapcsolatot, az apát is elérték lánya bejegyzései, és azonnal meg is üzente neki, hogy azonnal törölje őket.

Update: látta ezeket, és valakivel megüzente anyámnak, hogy vegyem le ezt a szart a Twitterrről. LMAO, most dühös.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik