Élet-Stílus

Büntetésből átvette lánya Instagramját az apa, népszerűbb lett vele, mint a gyereke

A lány választotta büntetésként, hogy átveheti az ellenőrzést a fiókjai felett, de meg is bánta, ahogy rájött, az apja posztolni is fog helyette.

A 15 éves Madelynnt rajtakapták a szülei, hogy fiúknak segített bejutni a lakásba egy ottalvós bulin. Tawnya Ford és Larry Sumpter úgy döntött, hogy megbüntetik a lányukat, de ő választhatja ki a módját:

  • egy hónapra elveszik a telefonját,
  • vagy két hétre, de akkor a szülőké az ellenőrzés a közösségi oldalain is.

Utóbbit választotta a texasi Madelynn, de aztán hamar megbánta, mikor látta, hogy apja az ő fiókjával posztol. Az Instagramra például egy szellfit azzal a felirattal: „cukinak érzem magam, talán később törlöm”, vagy mikor a TikTokon egy videóban egy kis felsőt és egy rövid farmert viselve táncol.

https://www.instagram.com/p/B4vx9pdH8h7/

Az első nap után Madelynn azt mondta, hogy meggondolta magát, és inkább az egy hónapot választaná. De Larry mondta neki, hogy nem, sok ötlete van, hogy megvalósítsa és ragaszkodik a két héthez. Nagyon megszerette. Azt hiszem, elindítja a saját TikTokját is, ha ennek vége

– mondta az anya a Today-nek.

A lány közösségi oldalai pedig jóval népszerűbbek lettek, mióta az apa átvette felettük a hatalmat. Osztálytársai körében mindenképpen, állandóan nézik, hogy a hatgyermekes apa posztolt-e valami újat.

https://www.instagram.com/p/B4x-8QLnNtl/

Sumpter viselkedése, ha a világot meg is lephette, a lányát nem, többször hozta már kellemetlen helyzetbe, például, amikor diáknak beöltözve megy érte az iskolába.

Mindig azon vagyunk, hogy zavarba hozzuk a gyerekeinket

– mondta még Ford.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik