Élet-Stílus

Fantasztikus elhagyásgátlót dobtak piacra az Apple vezeték nélküli fülhallgatójához

Az Apple AirPods nevű, vezeték nélküli fülhallgatói nem olcsók, de végtelenül stílusosak és futurisztikusak. Egyetlen baj van velük, hogy nem túl nehéz elveszíteni őket.

Roppant idegesítő lehet, ha az ember a régebbi modell esetében nagyjából ötven-, vagy az újabb esetében kb. százezer forintért vesz egy pár AirPodst, majd rögtön elveszíti az egyik, vagy mindkét fülest. Pedig ez könnyen előfordulhat, tekintve, hogy mint a termék neve (air: magyarul levegő) is utal rá, a vezeték nélküli fülhallgatók olyan könnyűek, és olyan észrevétlenül simulnak a fülbe, mintha ott sem lennének.

Ezzel a problémával számol le mindörökre egy elmés találmány, a Tapper – hívta fel rá a figyelmet az Unilad című brit bulvárportál.

Fotó: gettapper.com

Az elhagyásgátló valójában egy zsinór, amihez odaerősíthetjük a fülhallgatóinkat, majd a nyakunkba akaszthatjuk. Olyasmi, mint amilyennel a feledékenyek a szemüvegüket akasztják a nyakukba.

Tappert vehetünk különböző anyagokból, mindenféle színben, 25 és 60 font (kb. 10 ezer és 24 ezer forint) közötti áron. Akiben felmerül, hogy a Tapperrel egy olyan fülhallgató lesz az AirPodsból, amilyet töredékáron is meg lehet venni más gyártóktól, az semmit sem ért Apple életérzéshez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik