Élet-Stílus

Videón a futár, aki nem tud parkolni, de legalább jó nagy tahó

Biztonsági kamerák rögzítették a manchesteri kézbesítő ámokfutását.

A Manchesterben élő Neil Tootill november 17-én este 9 körül parkolt le autójával a háza előtt. Másnap reggel a kocsija kissé máshogy nézett ki, mint amikor otthagyta.

A 36 éves tetőfedő visszanézte a biztonsági kamerák felvételeit, és a következőket látta: este 10 körül az épület elé érkezett egy futár az Argos cégtől, hatalmas svunggal megpróbált beparkolni egy – igen nagy – helyre, de nem igazán sikerült neki, mert a hátsó járműnek lendületből nekiment. (Ez a megnyomott Ford Focus volt egyébként Tootill autója.)

Sebaj, a futár nem adta fel: tolatni kezdett, és a már szétbarmolt Fordot nekitolta az a mögött álló autónak. Így jó nagy parkolóhelyet alakított ki… amire aztán nem állt be. A koccanás után sem hagyott ott semmilyen elérhetőséget. Csak bevitte Tootillék egyik szomszédjának a csomagot, és angolosan távozott.

It gets better

Közzétette: Neill Tootill – 2019. november 18., hétfő

 

Neil Tootill a Daily Mailnek elmondta: mintegy 1300 font (506 ezer forint) értékű kára keletkezett – nagyobb részben a kocsi sérüléséből, kisebb részben amiatt, hogy a hétfői napon nem tudott dolgozni menni. Jelentette az esetet az Argosnak; a cég azt ígérte, a videó alapján kivizsgálják az ügyet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik