Élet-Stílus

A világ legfurább italakcióját hirdette meg egy bár Dubaiban

Eddig is különleges, sokszor őrült italakcióiról volt híres a Cassells Al Barsha Hotelben működő Fusion club. A mostani promóció azonban soha sem tapasztalt reakciókat váltott ki.

A vendégeket, és a mezei internetezőket is megosztja a dubai Cassells Al Barsha Hotelben működő Fusion club legújabb italakciója. A bár „Hízni jó!” – jelszóval annál több kedvezményt ad a nőknek, minél több a súlyuk – írja a brit Metro.

A bár női vendégei minden egyes kilójuk után egy emirátusi dirham (nagyjából 80 forint) kedvezményt kapnak bármilyen italból. Vagyis egy 60 kiló súlyú nő 60 dirham (4800 forint) értékben fogyaszthat ingyen a Fusionben.

A bárban az ajtó mellett elhelyeztek egy mérleget, de azok, akik nem szeretnék nyilvánosan lemérni magukat, elég ha felírják a súlyukat egy lapra, és diszkréten odaadják a pultosnak. A klub vezetése azt mondja, senkit sem fognak ellenőrizni, megbíznak a vendégeikben.

Bár a Fusion club hangsúlyozza, ők nem akarnak mást csak egy kis vidámságot, és különbözni a többi dubai szórakozóhelytől, sokan támadják őket, amiért az elhízást támogatják. Az akció mindenesetre nagyon népszerű, bár eredetileg csak augusztusban lett volna érvényes, a Fusion club december végéig meghosszabbította.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: iStock)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik