Élet-Stílus

Lekapcsolták Lil Jont a vietnámi reptéren, mert túl sok drága ékszer volt nála

Csak a költőt tudjuk idézni: WHAAAAAAAT? OKAAAAAAAY!

Lil Jon Vietnámban koncertezett a napokban, utána pedig Makaóba utazott volna tovább, de Ho Si Minh-város repterén lekapcsolták, mivel az ellenőrzés során megütköztek azon, hogy milyen sok nagyon drága ékszer van a csomagjában, úgyhogy elkülönítették, számolt be róla a Bossip.

via GIPHY

A kétezres éveket uraló rapper, aki gyakorlatilag a DJ Khaled előtti DJ Khaled volt angyali hangján üvöltött szállóigéivel, szerencsés helyzetben volt, hírnevének köszönhetően ugyanis könnyen el lehetett intézni az ügyet. Mindössze telefonálni kellett a kialakult helyzetről az amerikai nagykövetségnek, akik rövid idő alatt elintézték az ügyet, biztosítva a helyi hatóságokat, hogy a rapper nem ékszertolvaj, szimplán csak Lil Jon. Gyanúsabb lenne, ha egyáltalán nem lenne rengeteg fux.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

24 hours in Saigon over! Macao next!

SKAM Artist (@skamartist) által megosztott bejegyzés, Nov 15., 2019, időpont: 6:40 (PST időzóna szerint)

Viszont a crunk ura annyira jól kezelte az ügyet, hogy miután tisztázódott a félreértés és elengedték, kedvesen még fotózkodott is a szelfit kérő személyzettel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jon was detained earlier today in Vietnam…but w the assistance of 2 staffers from the US Embassy, and a few locals…he’s free!! #theshowmustgoon #toomuchjewelry

SKAM Artist (@skamartist) által megosztott bejegyzés, Nov 16., 2019, időpont: 3:42 (PST időzóna szerint)

Kiemelt kép: Theo Wargo/Getty Images, Pepsi

Ajánlott videó

Olvasói sztorik