Élet-Stílus

Hozzáment egy életfogytiglaniját töltő férfihez, és arról énekel, milyen jó „börtönfeleségnek” lenni

Állítja, kapcsolatuk annak ellenére virágzik, hogy csak négyhavonta tölthetnek el közösen egy éjszakát.

Az énekesnő és énektanár Maria Ferrer egy közös barátjukon keresztül ismerte meg 2014 októberében a bebörtönzött, nála egy évvel fiatalabb Rayshunt. A 34 éves nő nem akarta elárulni, hogy mi miatt van a rácsok mögött párja, csupán annyit, még 2002-ben, mindössze 15 évesen jutott oda. Ahogy valószínűleg a legtöbben, korábban a Los Angeles-i Ferrer se gondolta, hogy működhet egy kapcsolat egy elítélttel, de már az első beszélgetésükkor azt érezte, nagyon szoros közöttük a kapocs. 2016-ban házasodtak össze, de így is csak négyhavonta mehet a férjéhez Ferrer házastársi látogatásra.

Legutóbb nyolc órán át beszélgettünk, és néztük, ahogy lemegy a Nap. Arra is megkértem, hogy táncoljunk egyet, és noha kétballábas, életem legszebb emléke marad.

A nő mindig is énekelt, az elmúlt tíz évben tanítja is, tavalyelőtt egy tanulója kérdezte meg tőle, hogy miért nem készített sosem saját dalokat. Azt válaszolta, nem tudja, miről is énekelhetne, mire azt a tanácsot kapta, hogy például arról, milyen „börtönfeleségnek” lenni. Az ötlet szöget ütött a fejében, végül nemrégiben el is készítette az első dalát, a That’s My Baby (Ő az én kicsikém) címmel, ami a Rayshunnal közös kapcsolatukról szól. Azt gondolta, hogy majd sok gyalázkodó kommentet kap rá, miután kirakta az Instagram-oldalára, de nagyon meglepődött, hogy mikor másnap felkelt, több száz üzenet várta szerte a világból.

https://www.instagram.com/p/B1ZKeWGBYH3/

Úgyhogy egyből két albummal is jelentkezett a The Prison Wife Handbook és a The Prison Wife Handbook 2. (A börtönfeleség kézikönyve) címekkel. Egyébként noha Rayshun életfogytiglani börtönbüntetést kapott, azóta sokat változtak a jogszabályok, ami esetében azt jelenti, hogy nyolc év múlva akár szabadlábra is helyezhetik.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik