Élet-Stílus

Meztelenül táncolt egy rendőr a diszkóban. Nem, nem beöltözött sztriptíztáncos volt

Lehet, ez nem is tánc, a lábán alig tudott állni.

Felfüggesztettek egy conway-i rendőrt, miután egy olyan felvétel került ki róla, hogy meztelenül táncol egy Little Rock-i klubban – írta a KATV. Cebron Hackett szolgálaton kívül volt, mikor tök részegen megjelent a diszkóban, ahol meztelenre vetkőzött még október 13-án.

Mi nem hisszük el

A férfiről kikerült egy videó is, amiben már teljesen csupaszon táncolgat a Journey Don’t Stop Believin’ című számának feldolgozására. Láthatóan tökrészeg, össze-vissza dülöngél, mikor odamegy egy biztonsági őr, megpróbálja ellökni magától, de csak ellesnie sikerül. Végül két őr vezeti ki a táncparkettről, még meztelenül, hogy aztán ki is tessékeljék a diszkóból. Kint két rendőr beszélt vele, miközben egy férfi segítségével megpróbált felöltözni, majd megjelent még egy rendőrautó még két tiszttel. Hackett nem sokkal később elgyalogolt.

Hogy utána mi történt, az nem teljesen tisztázott. Állítólag conway-i kollégái mentek érte, akik a kapitányság közelébe vitték, ahol beszállt a saját kocsijába és hazavezetett. Annak ellenére, hogy ekkor még biztos nagyon ittas volt. Mindenesetre semmivel sem gyanúsították meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik