Élet-Stílus

Azt reméli, gyorsabban eladja a jegygyűrűjét, mint ameddig vőlegénye kitartott az ágyban

A férfi nem nagyon sértődött meg ezen.

A Facebookon árusítja a jegygyűrűjét a 25 éves Abbey Oxley, azt remélve, hogy gyorsabban elkel, mint ameddig a „faszfej exe” kitartott az ágyban – vette észre a Sun. A nő múlt héten szakított a barátjával, a 34 éves Steve Harvey-val, és úgy gondolta 200 fontért, azaz úgy 75 ezer forintért eladja a gyémántgyűrűt.

És úgy tűnik, ez sikerült, tegnap, mikor Oxley felkelt, több száz üzenet várta, és több mint 2000 megosztás volt a poszton. Sokan csak szórakoztak, de komoly ajánlatokat is kapott, árulta el a nő a lapnak. Azt is elmondta, a befolyt pénzből azt tervezi, hogy egy napra elmegy egy fürdőbe kikapcsolódni.

Harvey-val másfél éven át tartott a kapcsolatuk, fél éve volt az eljegyzés. Nem kerítettek nagy feneket neki, de utána elkezdték keresni a megfelelő esküvői helyszínt.

Kicsit szemtelen picsa volt azzal, hogy azt írta, nem bírom sokáig az ágyban. Tudja, hogy én voltam a legjobb azok közül, akikkel valaha is együtt volt?

– ezt már a ex, Harvey nyilatkozta.

Egyébként, amióta a brit lapok megírták a történetet, a pár lehetséges, hogy kibékült, legalábbis ezt mutatja, hogy Oxley néhány órája közös képet tett ki a Facebookra. A gyűrű jelenlegi hollétéről pedig nem tudni semmit.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik