Élet-Stílus

Nyerő Páros: Fluor Tomit sokkolta Istenes Bence beszéde a kiszavazásnál

Megvan az évad top3 párosa.

Kedd este újabb forduló végéhez ért a Nyerő Páros játéka, a veszélyzónába pedig ezúttal Sárközi Ákosék és Fluor Tomiék kerültek. Fésűs Nellyéknek és Istenes Bencééknek kellett dönteniük arról, hogy kit tartanak tovább játékban.

Fésűs Nellyék a taktika mellett voksoltak, ezért Sárköziékre adták le a szavazatukat, mert úgy gondolták, hogy ellenük nagyobb esélyük leheta a döntőben. Ez pedig Istenes Bence fejében is megfordult.

Amikor kiderült, hogy kik a veszélyzónások ma, akkor azt hittük, hogy ez egy nagyon könnyű döntés lesz. Aztán elkezdtünk egy kicsit gondolkodni, hogy lehet, eljött az ideje annak, hogy a saját érdekeinket nézzük. Ugyanis most a top 3-ba jutás a cél, három nap múlva pedig valaki ott fog állni a fináléban és szerintünk nagyon nem mindegy, hogy kivel szemben

– kezdte beszédét a kiszavazásnál Istenes Bence, aki gyorsan ráfagyasztotta a mosolyt jóbarátja, Fluor Tomi arcára.

Azt gondolom, hogy a mi barátságunk nagyon mély és bízom benne, hogy ez a mai döntés ezt nem befolyásolja, illetve nem rombolja szét. Lehet, hogy ezt a döntést meg fogjuk bánni és nagyon sajnáljuk Tomi és Mesi, de mi azt gondoljuk, hogy a fináléban Ákossal és Évivel szemben sokkal nagyobb esélyünk lenne…

A hatásszünet után pedig jött a döntés:

De a barátság fontosabb.

Azaz a Nyerő Páros idei évadának top 3 párja: Istenes Bence és Csobot Adél, Fluor Tomi és Mesi, valamint Fésűs Nelly és Vajtó Lajos.

Kiemelt kép: rtl.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik